Workshops op school

Bekijk hieronder onze populaire workshops.

Al de workshops die Skool Workshop aanbiedt geven wij bij jou op school. Zolang je in Nederland of België gevestigd bent, komen wij naar jou toe. Skool Workshop zorgt ervoor dat we al de benodigde apparatuur zelf meenemen. Workshops op school zijn de perfecte invulling van je cultuurdag of schoolproject! Je zult je schoolgebouw niet hoeven te verlaten samen met je leerlingen. Wij komen naar jouw school en zullen alles voor je regelen.

 

Workshops op School kunnen precies zijn wat jouw klas nodig heeft. Iemand van buiten die de klas op een verfrissende manier inspireert. Het is niet alleen maar plezier, er wordt ook daadwerkelijk geleerd! Onze professionals hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze grote groepen leerlingen moeten enthousiasmeren en motiveren. Iedere leerling wordt goed betrokken bij de Workshop zodat iedereen een leuke ervaring op kan doen.

 

Ervaar ook een Cultuurdag op school!

Wil je een keertje wat anders doen met je leerlingen voor CKV? Veel scholen kiezen ervoor om dan een cultuurdag te organiseren. Dit kan leraren en ander personeel veel tijd en moeite kosten om te doen.

Het beste wat je dan kan doen is de organisatie uit handen geven. Wij nemen het graag van je over. Skool Workshop heeft jarenlange ervaring met verschillende soorten onderwijstypen. Bespaar jezelf een hoop stress die komt kijken bij het organiseren van een volledige cultuurdag. Geef ons een belletje en wij zorgen er persoonlijk voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Workshops op school

Wordt SkoolPartner en ontvang extra voordelen!

SkoolPartner is een online spaarsysteem waar jullie kunnen sparen voor fantastische kortingen en extra andere voordelen.