Workshop Graffiti

“Art is anything you can get away with.”

Workshop Graffiti

Een populaire workshop van ons is de Workshop Graffiti. Heel leuk, maar vooral heel creatief!

Tijdens de Workshop Graffiti ga jij aan de slag om een boodschap over te brengen met jou creatieve ideeën. Voordat in de jaren ’60 in New York graffiti ontstond, waar het spuiten op muren in de stad, op treinen en metro’s populair is geworden. Was graffiti vroeger simpelweg het bekladden van muren. Nu maken de jongeren via graffiti zichzelf of hun gevoelens kenbaar. Het bekladden van muren en treinen is niet in New York gebleven. Als je nu ergens op straat loopt, op de snelweg rijdt en naar treinen kijkt zie je overal tekeningen in de kunstvorm van graffiti.

Graffiti spuiten op voorwerpen van anderen is strafbaar en wordt vandalisme genoemd, maar bij ons kan je zonder problemen je eigen geweldige kunstwerk maken! Natuurlijk niet op treinen en muren jouw kunstwerk maak je op een groot bord. Teksten, initialen of simpelweg een tekening jij weet het beste hoe je de boodschap over brengt. Lijkt graffiti jou nou enorm leuk, maar zoek je net iets anders. Dan kun je ook is een kijkje nemen bij de workshop Light- Graffiti.

Workshop Graffiti
staande 2

Programma

Wat ga je doen tijdens de workshop?

Kosten Workshop Graffiti
Starttarief € 25,-

Kosten workshop € 150,- (60 minuten)

Per deelnemer rekenen wij extra kosten van € 7,50 voor de materialen.

Exclusief reiskosten: € 0,34 cent per kilometer.

Locatie eisen Workshop Graffiti
ZEER GOED geventileerde binnenruimte of schoolplein. Bij schoolplein gelieve onder een afdak en zoveel mogelijk uit de wind.
Video afspelen

Andere workshops

Wordt SkoolPartner en ontvang extra voordelen!

SkoolPartner is een online spaarsysteem waar jullie kunnen sparen voor fantastische kortingen en extra andere voordelen.

Workshop Graffiti

Heb je vragen?
Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord.