Workshop Caribbean Drums

“I kind of go to the beat of my own .”

Workshop Caribbean Drums

Wil jij verschillende Caribbean Drums ritmes leren? En doen alsof je in een nieuwe brassband zit? Kies dan voor de Workshop Caribbean Drums.

Deze Workshop is een mengeling van verschillende Caribische muziekstijlen zoals kaseko, samba, calypso en merengue. De muziek van een Caribbean Brassband zijn afkomstig uit de Suriname, Nederlandse Antillen, Aruba en Brazilië. De verschillende ritmes van Caribbean Drums zijn energiek en uitdagend, maar wel eenvoudig te spelen. Tevens zal er tijdens het spelen van ritmes gedanst en gezongen worden, dit geeft een spectaculair beeld.

Je leert tijdens de workshop diverse ritmes op afroep spelen en binnen no time dendert de hele zaal. Deze workshop is voor iedereen weggelegd. Zo leert iedereen spelenderwijs samen te werken met verschillende groepen. Luisteren en doen speelt hier een grote rol. Wat is er mooier dan met een groep muziek te maken op een bijzondere manier? Het is een energieke workshop en vooral een unieke ervaring!

Workshop Caribbean Drums
Cultuurdag op school

Programma

Wat ga je doen tijdens de workshop?

Kosten Workshop Caribbean Drums
Starttarief € 25,-
Kosten workshop € 150,- (60 minuten)

Exclusief reiskosten: € 0,34 cent per kilometer.

Locatie eisen Workshop Caribbean Drums
Een muzieklokaal of gymzaal
Video afspelen

Andere workshops

Wordt SkoolPartner en ontvang extra voordelen!

SkoolPartner is een online spaarsysteem waar jullie kunnen sparen voor fantastische kortingen en extra andere voordelen.

Workshop Caribbean drums

Heb je vragen?
Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord.