Cultuurdag op school

“Don't go trough life grow trough life.”

Cultuurdag op school

Een Cultuurdag op school is een volledige dag die wij vol plannen met verschillende leuke workshops. Onze workshop docenten komen naar jullie school toe en nemen alles mee om zo samen met jullie er een leuke dag van te maken.

Een enige tijd voor de CKV dag zelf zorgen we ervoor dat we op gesprek komen om het programma op te zetten. We bieden maar liefst 30 workshops aan in zes verschillende kunstdiciplines: Beeldende Kunst, Dans, Media, Muziek, Sport en Theater. Er is dus genoeg keus voor jouw cultuurdag op school! Onze workshops zijn toepasbaar op de CKV lessen van middelbare scholen. 

Ons doel is om de leerlingen te motiveren zodat de CKV Cultuurdag een energieke dag vol met plezier wordt! Ook vinden wij het belangrijk om het zelfvertrouwen van het kind te stimuleren.

Daarnaast willen we de leerlingen nieuwe kunstdisciplines laten ervaren. Hiermee wekken we ook gelijk hun interesses in kunst. Wanneer dit is gelukt kunnen de leerlingen zelf leren kijken en luisteren naar kunst. Vervolgens gaan de leerlingen iets produceren en daar gaan ze over reflecteren.

Het enige wat wij nodig hebben voor een cultuurdag op school zijn de ruimtes voor onze workshops. Wij regelen de rest! Van een inschrijfsysteem tot alle benodigdheden voor de workshops alles wordt door ons geregeld. 

Cultuurdag op school
staande 2

Programma

Wat ga je doen tijdens een cultuurdag op school?

Kosten
Vanaf € 1674,-
(4 workshops van 3 rondes geschikt voor 100 deelnemers, uitbreiding is mogelijk) Betalen met cultuurkaart is mogelijk.

Exclusief reiskosten die € 0,28 cent per km bedragen.

Locatie eisen
- 1 maal: ruimte voor gezamenlijke opening
- 4 maal: gymzaal, aula of grote ruimte
- 1 maal: ruimte voor eindpresentatie
Video afspelen

Bekijk ook onze andere Cultuurdagen

Dansdag

Leer verschillende dansstijlen tijdens de cultuurdag.
Lees meer

CKV Dag

Maak kennis met kunst en cultuur.
Lees meer

Muziekdag

Leer meer over de verschillende muziekstijlen.
Lees meer

Urban Vibes

Een dag vol met urban activiteiten.
Learn more

Jubuleum

Niemand wordt vergeten tijdens een jubileum.
Learn more

Maatwerk

Heel de dag voldoet aan al jouw wensen.
Learn more

Onze cultuurdagen gaan Wereldwijd

In samenwerking met The Community Hub Suriname heeft Skool Workshop middel het project TakeIt2TheStreet interactieve workshops mogen verzorgen. Door middel van sport, dans, muziek en beeldende kunst hebben we jongeren dingen laten durven, het zelfvertrouwen gestimuleerd en respect bespreekbaar gemaakt.

De hoofddoelstelling van het project was om jongeren te motiveren om laagdrempelig te gaan bewegen en hun passie te ontdekken in hun eigen omgeving. 

Als subdoel wilde ze de noodzaak van doordacht bewegen, reeds vanaf de straat initiëren. Skool Workshop heeft daarom samen met The Community Hub Suriname middel het project TakeIt2TheStreet #StraatUniversiteit deze gedachtegang door workshops laten gaan door deze te presenteren aan jeugdleiders, coaches, buurtleiders en overige geïnteresseerden. Het uiteindelijk doel was dat TakeIt2TheStreet #StraatUniversiteit jongeren door middel van sport en cultuur dichter bij elkaar te brengen en bijdragen aan een verbeterde perceptie van over talent, passie en life skills.

Mulo-1-2
georgie

Spread the love for our Champions

Wij helpen de leerlingen met talentontwikkeling ontdekken en ontwikkelen. Door middel van een divers aanbod van CKV activiteiten kunnen wij de leerlingen op verschillende manieren motiveren en stimuleren om uit hun comfortzone te komen.

Cultuurdag

Heb je vragen?
Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord.